FAQ

Svoju ponudu možete poslati direktno preko platforme. Slanje ponude je veoma jednostavno i ne zahteva posebno znanje. Naša namera je da pojednostavimo proces slanja jedne i više ponuda i olakšamo korisnicima. Postoji nekoliko opcija koje možete koristiti:

Omijeni: možete dodati bilo koju nekretninu za koju ste zainteresovani u svoju listu omiljenih stavki, i poslati ponudu za bilo koju od tih nekretnina naknadno jednim klikom

Moja korpa: možete dodati nekretninu koju pronađete i za koju želite da date ponudu u vašu korpu i poslati nam ponudu za kupovinu (proces je sličan kao i kod sajtova za onlajn kupovinu)

Inbox: vaš inbox je mesto gde možete da pratite i vidite sve detalje u vezi sa razgovorom sa našim menadžerima kao i priloge uz razgovore ukoliko je to neophodno (učitani sa vašeg računara). Razgovori su povezani sa imovinom na koju se odnose, i takođe sa ponudama koje je poslao kupac i ostalim upitima kupca.
Postoje dve vrste nekretnina koje nudimo. To su nekretnine nad kojima postoji zaloga (hipoteka, fiducijarno vlasništvo) i nekretnine u našem vlasništvu, tj.  u vlasništvu kompanije B2 Kapital.
Samo registrovani korisnici mogu da vide sve informacije u vezi sa imovinom u ponudi, ostali mogu da vide samo osnovne informacije bez detalja (npr. lokaciju nekretnine).
Korišćenje platforme vam olakšava pretraživanje pokretne i nepokretne imovine  koja je u ponudi. Sve dok imate internet konekciju, možete pristupiti platformi nezavisno od toga gde se nalazite u tom trenutku.

Nije vam potreban dodatni komunikacioni kanal budući da vam platforma omogućava da direktno kontaktirate naše zaposlene (menadžere za pojedinačne predmete prodaje) koji se bave određenom pokretnom i nepokretnom imovinom putem chat opcije na platformi.

Možete pregledati i pratiti imovinu svakodnevno, slati vaše ponude ili jednostavno napraviti listu imovine za koju biste mogli biti zainteresovani ukoliko još uvek niste odlučili da li želite da date ponudu, nema potrebe da svaki put vršite pretragu iste imovine kada pristupite platformi. 
Kreiranje novog naloga je besplatno. Možete otvoriti nalog tako što ćete na naslovoj stranici platforme kliknuti na opciju Registracija i pratiti uputstva koja će se otvoriti.